Hoe werkt het winkelen op ECOMOOI?

Alle artikelen in onze online catalogus zijn voorzien van een korte omschrijving en een afbeelding.
De afbeeldingen die worden getoond zijn illustratief.
Wanneer u een artikel ziet dat u wilt bestellen klikt u op de bestel knop, dit zorgt ervoor dat het artikel in uw virtuele winkelwagen belandt. Als u klaar bent om af te gaan rekenen gaat u naar de kassa. 

Nieuwe klant?

Om uw bestelling door te geven klikt u op "Volgende" in het Nieuwe Klant kader. In het hierna volgende scherm zal gevraagd worden naar uw gegevens. Om bij de volgende keer gebruik te kunnen maken van de opgeslagen gegevens dient u vervolgens nog een wachtwoord te kiezen.


Waar moet een wachtwoord aan voldoen?

Het wachtwoord moet uit minimaal 5 karakters bestaan. Ook dit mag geen spaties of vreemde tekens bevatten. Vreemde tekens zijn bijvoorbeeld &*%$#@{}[]/?Gebruik bij voorkeur alleen cijfers en letters. 

Bestaande klant?

Bent u al eerder als klant op ECOMOOI geweest? Log dan eerst in zodat wij uw gegevens kunnen ophalen.
 
Levering naar Nederland en BelgiŽ: 

Levering naar BelgiŽ en Nederland is GRATIS!
 

Gelieve er mee rekening te houden dat er 3-5 werkdagen nodig zijn voor levering. Voor tassen 2 dagen. Alle leveringen voor BelgiŽ worden verzorgd door TAXIPOST Voor pakketten van meer dan 2 kg (richtlijnen voor het gewicht van de producten staan op de inhoudspagina's van elk individueel product), verzoeken wij u contact op te nemen met ons. Alle producten in de shop zijn INCLUSIEF 21 % BTW.  

Levering naar  Luxemburg:
 

Standaard verzendkosten Ä6,95 per bestelling, inclusief 21% BTW over de verzendkosten.  GRATIS standaard levering bij aankoop boven Ä80,- 
 

Gelieve er mee rekening te houden dat een levering 3-5 dagen in beslag kan nemen, afhankelijk van het verdelingsbeleid van De Post. Voor tassen 14 dagen. Pakketten zullen geleverd worden met GLS en TNT. Alle bestellingen die 's ochtends gedaan worden van producten die voorradig zijn, zullen waarschijnlijk vlugger geleverd worden. Voor zaken die niet in voorraad zijn, krijgt u een e-mail om de leveringsvoorwaarden te bevestigen. Geen levering op zaterdag. Bestellingen geplaatst in het weekend of tijdens de vakantie(s) zullen de volgende maandag verzonden worden.

Zorgt u er voor dat het leveringsadres correct geschreven is en dat er steeds iemand beschikbaar is om het bestelde pakketje te ontvangen op het leveringsadres (handtekening is nodig bij levering). Wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies of schade aan goederen eenmaal dat ze afgeleverd zijn volgens de geijkte procedure. Een bruikbaar levering adres is een adres waar iemand aanwezig is voor de aftekening, bij ontvangst van de bestelling (niet nodig voor bestellingen die in de brievenbus kunnen, in Nederland en BelgiŽ) en is aan te raden. Kies eventueel voor een levering op uw werkadres of bij vrienden, buren of familie die zeker thuis zijn of bij een krantenwinkel of tankstation in uw buurt. Vergeet niet de betrokken pers(o)n(en) op de hoogte te brengen van de komst van de bestelling. Alle producten in de shop zijn belast met de Nederlandse BTW van 21% die ingerekend is op de afzonderlijke prijzen van elk product.
 
Levering naar Frankrijk:

Pakketten worden geleverd met GLS. Gelieve te rekenen op 5-7 werkdagen voor levering. Prijs per levering Ä13,50 voor pakjes onder 2 kg. Voor pakketten van meer dan 2 kg (richtlijnen voor het gewicht van de producten staan op de inhoudspagina's van elk individueel product), verzoeken wij u om contact op te nemen met ons op. Alle producten in de shop zijn belast met de Nederlandse BTW van 21% die ingerekend is op de afzonderlijke prijzen van elk product. 

Levering naar Zwitserland: 

Standaard prijs per levering Ä12, - voor pakjes onder 2 kg. Gelieve te rekenen op 5-7 werkdagen voor levering. Pakketten worden geleverd met GLS. Voor pakketten van meer dan 2 kg (richtlijnen voor het gewicht van de producten staan op de inhoudspagina's van elk individueel product), verzoeken wij u om contact op te nemen met ons op. Alle producten in de shop zijn belast met de Nederlandse BTW van 21% die ingerekend is op de afzonderlijke prijzen van elk product. 


Levering naar Duitsland:

Standaard prijs per levering is Ä8,90 voor pakjes onder 2 kg. Gelieve te rekenen op 3-5 werkdagen voor levering. Pakketten worden geleverd met GLS. Voor pakketten van meer dan 2 kg (richtlijnen voor het gewicht van de producten staan op de inhoudspagina's van elk individueel product), verzoeken wij u contact op te nemen met ons op. Alle producten in de shop zijn belast met de Nederlandse BTW van 21% die ingerekend is op de afzonderlijke prijzen van elk product. 


Levering naar de rest van de wereld:

Pakketten worden geleverd met GLS. Gelieve te rekenen op 5-7 werkdagen voor levering. Prijs per levering is Ä 23, - voor pakjes onder 2 kg. De ontvanger is verantwoordelijk voor alle douane- en verplicht gemaakte kosten. Voor pakketten van meer dan 2 kg (richtlijnen voor het gewicht van de producten staan op de inhoudspagina's van elk individueel product), verzoeken wij u met ons contact op te nemen. Alle producten in de shop zijn belast met de Nederlandse BTW van 21% die ingerekend is op de afzonderlijke prijzen van elk product. 

Zijn de prijzen in- of exclusief BTW?

Alle vermelde prijzen in de shop zijn in Euroís, INCLUSIEF 21% BTW. Prijzen verzendkosten NL en BelgiŽ zijn GRATIS. Naar de rest van de landen is de verzendkosten exclusief 21% BTW. Voor de gevolgen van type- of publicatiefouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. ECOMOOI kan de prijzen op de website te allen tijde wijzigen.


Hoe weet ik of mijn bestelling is gelukt?

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, de gegevens heeft ingevuld en een betaalmethode heeft gekozen krijgt u een bevestiging van uw bestelling op uw scherm te zien. U krijgt ook een e-mail met deze gegevens toegestuurd.


Retourbeleid & Retourprocedure?

U hebt als consument recht van retour binnen 14 werkdagen na levering van het product.Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten of speciaal voor u bestelde producten. Zonder opgave van reden kan de consument een product retourneren waarbij de aankoopprijs (inclusief de kosten voor afhandeling en verzending) binnen 14 dagen zal worden terugbetaald. Het product kan alleen geretourneerd worden indien het product nog ongebruikt in de originele, ongeschonden en ongeopende verpakking retour gestuurd wordt. U draagt hierbij zelf de kosten van de retourzending.
 
 Wat zijn de voorwaarden voor het recht van retour?

Neem zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 werkdagen na ontvangst contact met ons op, geef hierbij duidelijk aan welk artikel u wilt retourneren of ruilen, en wacht op bevestiging van ECOMOOI.

Let op!
  • -Alle retourzendingen dienen vooraf gemeld te worden bij ECOMOOI via email. Het adres voor de retourzending ontvangt u nadat u uw retourzendingen heeft gemeld bij ECOMOOI;

  • -Het product mag niet gebruikt zijn en dient nog verkoopbaar te zijn (de klant mag het product wel bekijken, maar niet de sluiting verbreken, uit de verpakking nemen of het in gebruik nemen);

  • -Het product moet onbeschadigd en compleet zijn, en kan in de originele verpakking, voldoende gefrankeerd, retour gestuurd worden naar ECOMOOI;

  • -Vanwege de persoonlijke en hygiŽnische aard zijn een aantal producten (bijvoorbeeld crŤmes) uitgesloten van het herroepingsrecht. Het is daarom aan te raden eerst even contact met ons op te nemen voor overleg.


Waar kan ik terecht met klachten?

Wij verzoeken u deze aan ons kenbaar te maken. Samen lossen wij het op!

Contactgegevens:

ECOMOOI

info@ecomooi.nl

ECOMOOI verkoopt 100% ecologische (verzorgings- en cosmetica) producten (gecertificeerd, vrij van parabenen, petrochemische en synthetische ingrediŽnten) en Cradle to Cradle tassen.

2016