Veilig betalen kan via:


1. ONLINE BETALING MET iDEAL


Betaal via internetbankieren van iDeal. Vanuit het bestelproces wordt u automatisch - langs een beveiligde verbinding - doorgeleid naar de elektronische betaalomgeving van uw eigen bank. iDeal is beschikbaar voor rekeninghouders van ABN-AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank en SNS Regio Bank.Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

- U bestelt een product
- Kies iDEAL als betaalmethode- Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
- U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
- De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
- Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
- U ontvangt een bevestiging van uw bank
- U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!


Zorg dat u alle gegevens bij de hand heeft als u met iDEAL betaalt. Openstaande transacties worden na ongeveer 10 minuten automatisch geblokkeerd waarna u kunt terugkeren naar de webwinkel om uw betaling alsnog uit te voeren
.
 

2. OVERBOEKING VOORAF

U boekt het geld zelf over vanaf uw bankrekening. Vergeet bij overboeking niet uw ordernummer te vermelden. Bij een overboeking kan het enkele dagen duren voor het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Na ontvangst van uw betaling verzenden wij de bestelling. U kunt ook betalen door het factuurbedrag over te maken op aan ECOMOOI:

-Vanuit Nederland: Giro 5188305 t.a.v. ECOMOOI te Elst(U). NL
-Voor betalingen vanuit het buitenland:  IBAN: NL19INGB0005188305 BIC: INGBNL2A


3. DIRECT e-BANKING


Is de direct-betaalmethode met T‹V-certificaat en door de T‹V gekeurde transactieveiligheid. Er kunnen realtime, gegarandeerde banktransacties afgehandeld worden in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, BelgiŽ, Engeland en Frankrijk.


4. ONLINE BETALING vanaf een NIET-Nederlandse rekening met MISTER CASH

Belgische klanten die bankieren bij Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA Bank of VDK Spaarbank kunnen via betaalmethode Mister Cash online aankopen doen met hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Mister Cash kan vergeleken worden met iDEAL in Nederland.  

 


 


5. KADOBON VAN ECOKADOBON, KADOBON-ONLINE       ecomooi betalen met ecokadobon

Om te betalen met een kadobon kiest u tijdens het bestelproces bij betalingsmogelijkheden de Kadobon van uw keuze. Na het bevestigen van uw bestelling zult u worden doorgestuurd naar de betaalserver, waar u de code, zoals vermeld staat op uw bon, kunt invoeren. De waarde van de cadeaubon wordt dan in mindering gebracht op het totaalbedrag van uw bestelling. Indien de waarde van uw bestelling die van de kadobon overschrijd kunt u het restant betalen via iDEAL.

Stap voor stap:

1. U plaats uw bestelling.
2. Heeft u een geldige kadobon? Kies dan bij betaalwijze voor 'Betalen met (de eco-kadobon van uw keuze)'.
3. Voer ťťn of meer eco-kadobon-codes in; dit doet u AAN HET EIND van het betaalproces. Het invullen van codes aan het begin geldt alleen voor ECOMOOI acties en codes.
4. Betaal, indien van toepassing het resterende bedrag, via iDEAL of een andere beschikbare methode.
5. De betaling wordt verwerkt en u keert terug naar de webwinkel.
6. U ontvangt een orderbevestiging per e-mail.


6. PAYPAL


Met behulp van PayPal kunt u op een handige manier betalen met uw PayPal-saldo, uw creditcard of vanaf uw bankrekening. Wanneer u betaalt met PayPal zijn uw creditcardgegevens of bankgegevens niet zichtbaar voor ons.Let op: verwerking/acceptatie kan tot 30 seconden (na het klikken op plaats bestelling) duren. 
NIEUW!
Als u met PayPal betaalt dan kunt u tot Euro 30,- terugkrijgen op de eventuele retourkosten.
 Hiervoor gaat u dan naar uw eigen PayPal rekening. Daar kunt u deze retourkosten terugkrijgen en aanvragen.
 

 

Zijn de prijzen in- of exclusief BTW?

Alle vermelde prijzen zijn in Euroís en inclusief 21% BTW, de verzendkosten zijn GRATIS voor NL en BelgiŽ. Voor de gevolgen van type- of publicatiefouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. ECOMOOI kan de prijzen op de website te allen tijde wijzigen.


Hoe weet ik of mijn bestelling is gelukt?

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, de gegevens heeft ingevuld en een betaalmethode heeft gekozen krijgt u een bevestiging van uw bestelling op uw scherm te zien. U krijgt ook een e-mail met deze gegevens toegestuurd.


Retourbeleid?

U heeft recht van retour binnen 14 werkdagen na levering van het product. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten of speciaal voor u bestelde producten. Zonder opgave van reden kunt u een product retourneren waarbij de aankoopprijs (inclusief de kosten voor afhandeling en verzending) binnen 14 dagen zal worden terugbetaald. Het product kan alleen geretourneerd worden indien het product nog ongebruikt in de originele, ongeschonden en ongeopende verpakking retour gestuurd wordt. U draagt hierbij zelf de kosten van de retourzending.

Wat zijn de voorwaarden voor het recht van retour?

- Neem zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 werkdagen na ontvangst contact met ons op, geef hierbij duidelijk aan welk artikel u wilt retourneren of ruilen en wacht op bevestiging van ECOMOOI. Let op! Alle retourzendingen dienen vooraf gemeld te worden bij ECOMOOI via email. Het adres voor de retourzending ontvangt u nadat u uw retourzendingen heeft gemeld bij info@ecomooi.nl.


- Het product mag niet gebruikt zijn en dient nog verkoopbaar te zijn (u mag het product wel bekijken, maar niet de sluiting verbreken, uit de verpakking nemen of het in gebruik nemen)


- Het product moet onbeschadigd en compleet zijn en kan in de originele verpakking, voldoende gefrankeerd, retour gestuurd worden naar ECOMOOI. Let op: vanwege de persoonlijke en hygiŽnische aard zijn een aantal producten (bijvoorbeeld crŤmes) uitgesloten van het herroepingsrecht. Het is daarom aan te raden eerst even contact met ons op te nemen voor overleg.

Waar kan ik terecht met vragen/klachten?

Wij verzoeken u deze aan ons kenbaar te maken. Samen lossen we het op! 

Contactgegevens:

ECOMOOI
Oranjestraat 80
3921 BD Elst (U) Nederland


info@ecomooi.be

info@ecomooi.nl

 
ECOMOOI verkoopt 100% ecologische (verzorgings- en cosmetica) producten (gecertificeerd, vrij van parabenen, petrochemische en synthetische ingrediŽnten) en Craddle to Craddle tassen en Ecokado's.


2016