DE ALGEMENE VOORWAARDEN van ECOMOOI

Aflevering & levertijd

Aflevering van het door u bestelde product gebeurt, tenzij anders afgesproken via toezending met GLS en/of Taxipost naar het door u opgegeven adres. Op het moment van overhandiging van het pakket door de bezorgdienst op het opgegeven adres heeft ECOMOOI aan haar leveringsverplichting voldaan. Wanneer het bestelde product op voorraad is en u betaling binnen, dan leveren wij in principe binnen 3-5 werkdagen. Voor de tassen is dit 14 werkdagen. Wanneer een besteld product tijdelijk is uitverkocht dan brengen we u daarvan zo snel mogelijk op de hoogte. In overleg spreken we dan een latere aflevering af. Als het product niet meer is na te bestellen dan laten we u dit ook zo snel mogelijk weten en komt uw bestelling te vervallen. Gedane betalingen worden dan zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen zeven werkdagen teruggestort. Alle gemelde of vermelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en kunnen dan ook niet leiden tot enig recht van u of aansprakelijkheid van ECOMOOI.

 
Gebruiksveiligheid

ECOMOOI levert natuurlijke cosmetische producten die onderworpen zijn aan de volgende voorwaarden:
 

-         100% natuurlijk en ECOCERT gecertificeerd, met een minimum aan synthetische, chemische stoffen in de ingrediŽntenlijst(de potentiŽle meest schadelijke zijn niet aanwezig);

-          Dermatologisch getest en dus veilig in het gebruik. 

Als u vragen hebt over uw gebruik van een cosmetisch product raadpleeg dan de labels die op het product staan en/of raadpleeg een arts. Gebruik de cosmetische producten, zoals voorgeschreven door de fabrikant. Altijd oogcontact vermijden, alsook inslikken en gebruik op zeer jonge babyís of zwangere vrouwen, tenzij anders is vermeld. Natuurlijke producten bevatten (soms) een hoog niveau aan essentiŽle oliŽn of andere krachtige ingrediŽnten die in uitzonderlijke gevallen kunnen leiden tot allergische reactie(s). Gebruik alstublieft een product met zorg en volgens de gebruiksaanwijzing. Als u twijfelt om het product toe te passen in verband met een eerdere allergische reactie, raden wij u aan een dermatoloog te raadplegen voor gebruik. Als u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen: info@ecomooi.nl
 
 

Aansprakelijkheid

ECOMOOI neemt de verantwoordelijkheid op voor de kwaliteit van de producten die zij levert, maar is niet aansprakelijk voor enige schade, zowel directe, incidentele of bestraffende schade die voortvloeit uit het gebruik van, of het onvermogen om informatie juist te gebruiken, zoals vermeld staat op ECOMOOI. ECOMOOI staat niet in voor gebreken die na de aflevering van het product zijn ontstaan als gevolg van ondeskundig gebruik of gebrek aan zorgvuldigheid, of die het gevolg zijn van veranderingen die de consument of derden aan het geleverde hebben aangebracht. Evenmin staat ECOMOOI in voor eventuele ontstane schade als gevolg van deze gebreken. Wanneer de afnemer van ECOMOOI geen natuurlijk persoon die niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf is, maar bijvoorbeeld een onderneming of instelling, dan is ECOMOOI nimmer aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade, waaronder mede begrepen is gevolgschade, immateriŽle schade, bedrijfsschade, verlies van orders, winstderving en dergelijke, behoudens in het geval van opzet of grove schuld. De aansprakelijkheid van ECOMOOI-onverminderd het bepaalde in de vorige zin- in ieder geval beperkt tot de laagste van de navolgende twee bedragen:

a. het bedrag van de factuur
b. het bedrag dat onze verzekeraar in een voorkomend geval aan ons uitkeert terzake van de desbetreffende schade


Bijdrage bezorgkosten


- Verzendkosten in NL en BelgiŽ zijn GRATIS!

- Zie voor meer informatie over bijdrage in bezorgkosten naar andere landen: leveringsvoorwaarden ECOMOOI


Fotografie

Al de tassen die wij verkopen zijn uniek vanwege het ambachtelijke karakter of omdat ze van gerecycled materiaal zijn gemaakt. Hierdoor kan het zijn dat het geleverde product afwijkt van de getoonde fotografie in de webshop.


Schade aan uw computer


We proberen ervoor te zorgen dat deze website vrij is van virussen of defecten. Wij kunnen echter niet garanderen dat het gebruik van deze website of de websites die toegankelijk zijn via ons geen schade zal toebrengen aan uw computer. Het is uw verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat de juiste apparatuur beschikbaar is om de website te gebruiken. Wij zullen niet aansprakelijk zijn voor elke persoon, voor enig verlies of schade die kan ontstaan aan computerapparatuur als gevolg van deze website. ECOMOOI onderneemt al het mogelijke om haar websites te beschermen tegen virussen, hacking attacks of andere informaticamisdrijven, maar garandeert niet de afwezigheid van virussen, hacking attacks, of andere informaticamisdrijven.


Prijzen en Betaling


- DE PRIJZEN voor de aangeboden producten zijn in Euroís, INCLUSIEF 21% BTW.

- DE VERZENDKOSTEN in NL en Belgie zijn GRATIS!Veilig betalen kan via:


1. ONLINE BETALING MET iDEAL

Betaal via internetbankieren van iDeal. Vanuit het bestelproces wordt u automatisch - langs een beveiligde verbinding - doorgeleid naar de elektronische betaalomgeving van je eigen bank. iDeal is beschikbaar voor rekeninghouders van ABN-AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank en SNS Regio Bank.Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:
 

- U bestelt een product
- Kies iDEAL als betaalmethode
- Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
- U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
- De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
- Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
- U ontvangt een bevestiging van uw bank
- U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!


Zorg dat u alle gegevens bij de hand hebt als u met iDEAL betaalt. Openstaande transacties worden na ongeveer 10 minuten automatisch geblokkeerd waarna u kunt terugkeren naar de webwinkel om uw betaling alsnog uit te voeren.

 
2. OVERBOEKING VOORAF

U boekt het geld zelf over vanaf uw bankrekening. Vergeet bij overboeking niet uw ordernummer te vermelden. Bij een overboeking kan het enkele dagen duren voor het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Na ontvangst van uw betaling verzenden wij de bestelling.


3. DIRECT E-BANKING


Is de direct-betaalmethode met T‹V-certificaat en door de T‹V gekeurde transactieveiligheid. Er kunnen realtime, gegarandeerde banktransacties afgehandeld worden in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, BelgiŽ, Engeland en Frankrijk.


4. ONLINE BETALING VANAF EEN NIET NEDERLANDSE REKENING MET MISTER CASH

Belgische klanten die bankieren bij Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA Bank of VDK Spaarbank kunnen via betaalmethode Mister Cash online aankopen doen met hun bankpas.
De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Mister Cash kan vergeleken worden met iDEAL in Nederland.  


5.
 KADOBON VAN ECOKADOBON, KADOBON-ONLINE 

Om te betalen met een kadobon kiest u tijdens het bestelproces bij betalingsmogelijkheden de Kadobon van uw keuze. Na het bevestigen van uw bestelling zult u worden doorgestuurd naar de betaalserver, waar u de code, zoals vermeld staat op uw bon, kunt invoeren. De waarde van de cadeaubon wordt dan in mindering gebracht op het totaalbedrag van uw bestelling.
Indien de waarde van uw bestelling die van de kadobon overschrijd kunt u het restant betalen via iDEAL.

Stap voor stap:
1. U plaats uw bestelling.
2. Heeft u een geldige kadobon? Kies dan bij betaalwijze voor 'Betalen met (de kadobon van uw keuze)'.
3. Voer ťťn of meer kadoboncodes in.
4. Betaal, indien van toepassing het resterende bedrag, via iDEAL of een andere beschikbare methode.
5. De betaling wordt verwerkt en u keert terug naar de webwinkel.
6. U ontvangt een orderbevestiging per e-mail.


6. PAYPAL

Met behulp van PayPal kunt u op een handige manier betalen met uw PayPal-saldo, creditcard of vanaf uw bankrekening. Wanneer u betaalt met PayPal zijn uw creditcardgegevens of bankgegevens niet zichtbaar voor ons. Let op: verwerking/acceptatie kan tot 30 seconden (na het klikken op Plaats bestelling) duren.


7. HET FACTUURBEDRAG OVERMAKEN AAN ECOMOOI:-Vanuit Nederland: Giro 5188305 t.a.v. ECOMOOI te Elst(U).


-Voor betalingen vanuit het buitenland:
IBAN: NL19INGB0005188305    BIC: INGBNL2A  Voor de gevolgen van type- of publicatiefouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. ECOMOOI kan de prijzen op de website te allen tijde wijzigen. 
 
 

Retourneren van artikelen

Het retourneren van artikelen en een volgende deelbestelling retourneren geldt alleen voor de particuliere consumentenkoper en niet voor de bedrijfsmatige koper (ondernemingen, instellingen, etc.). Bovendien geldt dit artikel en het artikel deelbestellingen retourneren alleen voor consumenten die een artikel via onze webwinkel hebben gekocht en wij dit via uw aankoopbewijs kunnen verifiŽren. Voor al uw aankopen als particuliere consumentenkoper geldt een zichttermijn van 14 werkdagen, tenzij dit bij het aanbod is uitgesloten. In deze periode kan u uw bestelling ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking terugsturen. Terugsturen geschiedt voor risico van de klant. De kosten voor het terugsturen van onze producten zijn voor uw eigen rekening.

Wanneer u een artikel of artikelen terugstuurt naar ECOMOOI omdat u van de koop afziet en de artikelen zijn in goede orde en staat ontvangen, dan zal ECOMOOI de koopsom uiterlijk binnen 14 werkdagen na ontvangst restitueren. Wij behouden ons het recht voor om in geval van door u veroorzaakte schade aan geretourneerde artikelen, eventuele kosten in rekening te brengen. Bij vermissing van retour gestuurde aankopen moet u een afgiftebewijs overleggen van het postkantoor of de vervoerdienst waaraan het pakket is afgegeven. Wanneer u niet in staat bent een afgiftebewijs te overleggen is ECOMOOI niet verplicht de aankoopkosten te restitueren of te voorzien in vervangende artikelen.


Alle retourzendingen dienen vooraf gemeld te worden bij ECOMOOI via Email info@ecomooi.nl


Let op!
Het adres voor de retourzending ontvangt u nadat u uw retourzendingen heeft gemeld bij ECOMOOI.


Deelbestelling retourneren

Mocht u een deel van je bestelling willen retourneren, ook dan zijn retourneerkosten voor u rekening. ECOMOOI zal na goedkeuring van het product het bedrag van de teruggezonden product(en) crediteren. Dit zal geschieden uiterlijk binnen 14 werkdagen na ontvangst van de geretourneerde bestelling. Bezorgkosten worden dan niet gecrediteerd.


Klachten?

ECOMOOI garandeert dat elk door haar geleverd artikel voldoet aan de normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid en aan bestaande overheidsvoorschriften. Deze garantie vervalt of is niet van toepassing als:

ē De slijtage als normaal kan worden beschouwd;

ē Er veranderingen in of aan het product zijn aangebracht, waaronder begrepen reparaties die niet met toestemming van ECOMOOI zijn verricht;

ē De originele pakbon niet kan worden overlegd, is gewijzigd of onleesbaar gemaakt;

ē Gebreken die het gevolg zijn van niet met de bestemming corresponderend of onoordeelkundig gebruik;

ē Beschadiging is ontstaan door opzet, grove onachtzaamheid of nalatig onderhoud;

ē Bij van buiten komend onheil, (zoals blikseminslag, stroomuitval, natuurrampen et cetera);


Om gebruik te maken van de garantie moet u altijd beschikken over een aankoopbewijs. Stuur dit aankoopbewijs mee als u een artikel wilt ruilen of ter reparatie wilt aanbieden. De kosten voor het terugsturen van een artikel zijn in beginsel voor uw eigen rekening. Wanneer een klacht gegrond is dan betaald ECOMOOI tevens de retourneerkosten van het product. Alle verdere indirecte kosten, veroorzaakt door het defect van het product, komen niet in aanmerking voor vergoeding.

Als u het te repareren of te vervangen artikel verzendt, moet het van een verpakking zijn voorzien waarbij transportschade niet mogelijk is.


Privacy


Uw persoonsgegevens zijn opgenomen in het klantenbestand van ECOMOOI, zodat wij u kunnen informeren over interessante aanbiedingen. Indien u dit niet wenst, kunt u dit laten weten via e-mail: info@ecomooi.nl. Verder gebruiken wij uw persoonsgegevens voor het uitvoeren van de overeenkomst en risicobeheer.


Adreswijziging


Controleer bij een vervolgbestelling en dus eerdere inschrijving of u adresgegevens nog correct zijn. Zolang ECOMOOI geen verhuisbericht heeft ontvangen, wordt u geacht woonachtig te zijn op het laatst bij ECOMOOI bekende adres en blijft u aansprakelijk voor de door uw bestelde artikelen die op het oude adres zijn afgeleverd.


Wijzigingen


ECOMOOI heeft het recht wijzigingen in deze Algemene Voorwaarden aan te brengen. Individuele afwijkingen, met inbegrip van aanvullingen dan wel uitbreidingen van deze Algemene Voorwaarden, moeten schriftelijk tussen ECOMOOI en de klant worden vastgelegd. Het wordt aangeraden om als gebruiker bij elk bezoek aan deze website deze Algemene voorwaarden na te lezen.


Toepasselijk recht en bevoegde rechter


Alle overeenkomsten waarop deze Algemene Voorwaarden van toepassing zijn verklaard, zijn onderworpen aan Nederlands recht tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen. Geschillen worden bij uitsluiting beslecht door de bevoegde rechter in het arrondissement waar ECOMOOI is gevestigd, tenzij ECOMOOI er de voorkeur aan geeft een geschil voor te leggen aan een andere bevoegde rechter. Niets van deze site mag door derden zonder toestemming van ECOMOOI gebruikt worden.


Alle rechten voorbehouden aan:


ECOMOOI

Email: info@ecomooi.nl

BTW: NL124686047B01
KvK: 53069609

Postbank: 5188305
IBAN: NL19INGB0005188305
BIC: INGBNL2A

2016